Wil jij ook werken bij

Manders Optiek - Juwelier?

Vacature parttime allround Juwelier-Goudsmit bij Manders Optiek & Juwelier Schaijk voor 28-36 uur.

Ter versterking van het team heeft Manders Optiek & Juweliers in Schaijk een vacature voor een parttime winkelmedewerker Juwelier-Goudsmit voor 28-36 uur.

Wat doe je als parttime allround Juwelier-Goudsmit bij Manders Optiek & Juwelier Schaijk voor 28-36 uur?

Als vakman of vakvrouw sta je klaar voor onze klanten. Je bent vriendelijk en verleent uitstekende service. Je beschikt over uitgebreide kennis van edelmetalen- en stenen. Het verrichten van reparaties en het vervangen van batterijen van horloges heeft voor jou geen geheimen. Ook op de winkelvloer voel jij je thuis en heb je oprechte belangstelling voor mensen. Door te luisteren, je klanten te leren kennen en je productkennis, geef je een persoonlijk advies Je weet van aanpakken én als het kan maak je een praatje. Ook dat hoort bij een dorpswinkel met regiofunctie als Manders Optiek & Juwelier. 

Wat neem je mee als parttime allround Juwelier-Goudsmit bij Manders Optiek & Juwelier Schaijk voor 28-36 uur?

Je hebt liefde voor het vak en het leveren van kwaliteit. Of het nu gaat om een reparatie aan een duur sieraad of het vervangen van een batterij van een horloge. Je herkent je in ons assortiment en hebt oog voor mode en trends. Ook als het druk is bewaar je het overzicht, werk je georganiseerd en blijf je vriendelijk. Omgaan met mensen gaat je goed af, je hebt een opgeruimd humeur en je geeft graag en goed advies. Verder beschik je over:

 • Ruime kennis van juwelen, sieraden en horloges en de trends en ontwikkelingen in je vak
 • Tenminste een MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een diploma als goudsmid of juwelier.
 • Je bent representatief houdt van aanpakken en werkt daarbij zorgvuldig en nauwkeurig.
 • Je pikt snel dingen op en omgaan met verschillende systemen is voor jou geen probleem.
 • Je bent flexibel en een teamspeler en snapt dat we samen de winkel laten draaien.

Manders Optiek & Juwelier in Schaijk

Manders Optiek & Juweliers is een begrip in de regio en bestaat al sinds 1930. Jan en Ilse zijn de derde generatie en het gezicht van Manders Optiek & Juwelier in Schaijk. Er is veel aanloop en altijd iets te doen. Zelf noemen Ilse en Jan de winkel het verlengstuk van hun huiskamer. “Er wordt tijd gemaakt voor een kop koffie en een praatje. Omdat we het belangrijk vinden dat alle klanten zich hier op hun gemak voelen, bieden we producten in een brede range. In alle prijsklassen, zodat je altijd iets kunt vinden.” Zo zegt Ilse. Het team bestaat naast Jan en Ilse uit nog 4 collega’s, die er al jaren met veel plezier werken. “We doen het samen en vinden plezier in het werk en een goede sfeer in het team belangrijk. Ook onze medewerkers voelen als familie”.

Image
Image

Wat krijg je als parttime allround Juwelier-Goudsmit bij Manders Optiek & Juwelier in Schaijk voor 28-36 uur?

Je komt te werken in een klein, gezellig en informeel team. We hebben oog voor elkaar, onze klanten en trends en ontwikkelingen. Ideeën en plannen zijn altijd welkom en je inbreng wordt gewaardeerd en gestimuleerd. Je krijgt de kans om je verder te ontwikkelen. Je wordt goed ingewerkt en vertrouwd gemaakt met de verschillende systemen. Er wordt aangepakt, want er is genoeg te doen. Je houdt van een grapje Daarnaast krijg je van ons:

 • Een afwisselende parttimebaan voor 28-36 uur per week.
 • Enthousiast en gezellig team met ondernemende collega's.
 • Tenminste een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden (conform CAO retail non-food), waaronder een goed pensioen en 25 vakantiedagen o.b.v. fulltime dienstverband.
 • Ruimte voor eigen inbreng en de kans en het vertrouwen om jezelf te ontwikkelen.

De sollicitatieprocedure is als volgt:

 • We boordelen je sollicitatie, je krijgt binnen 3 werkdagen een inhoudelijke reactie.
 • Is deze positief volgt een kort telefonisch interview.
 • Dan volgt een eerste gesprek met de Recruiter Marcel van den Bogaart.
 • Vervolgens heb je een gesprek met Jan en Ilse.
 • Tot slot kan je een (halve) dag meelopen en is er een afrondend gesprek.

Heb je belangstelling? Klik snel op de sollicitatieknop. We zien je motivatie en CV graag tegemoet. Als je nog vragen hebt, geen probleem, je kunt bellen met Marcel van den Bogaart Tel 06-10193934.

Image

Sympathiek als je ons wil helpen met het vinden van onze nieuwe collega, maar niet met oogkleppen op. We doen de werving en selectie zelf en hebben geen hulp van andere bureaus nodig.

Service

Contact Info

Runstraat 10, 5374 AC, Schaijk
info@optiek-juwelier.nl
0486 - 46 1881  •  06 - 28 38 4129

Openingstijden

Dinsdag t/m donderdag 09.00 tot 18.00 uur
Vrijdag 09.00 tot 20.00 uur
Zaterdag 09.00 tot 16.00 uur
Maandag en zondag gesloten