Juwelier

Voor horloges, sieraden, graveren en reparaties

Image
Image

Onze collectie sieraden

U kunt bij ons terecht voor vele soorten sieraden van vele merken. Van goud tot zilver.

Voor baby's hebben wij plaatarmbandjes, bedelarmbandjes, spaarpotjes, rammelaars,
tandendoosjes en bestekjes van edelstaal of zilver. 

Wilt u liever een sieraad op maat? Dat kan bij ons ook! Samen met u wordt een ontwerp gemaakt dat geheel naar uw wens is. Kom langs voor een vakkundig advies.

Bij Manders Optiek & Juwelier kunt u ook terecht voor herinneringssieraden. Met een
herinneringssierraad draagt u uw overleden dierbare altijd dicht bij u.

Ook voor een uitgebreid aanbod van trouwringen kunt u bij ons terecht. U kunt kiezen uit de mooie collectie trouwringen van het merk Rauschmayer. In zowel wit als geel goud en in alle denkbare combinaties.

En... als u trouwringen zoekt die perfect bij u en uw partner passen dan kunt u ook deze naar wens laten ontwerpen en maken door een van onze goudsmeden.

Tenslotte bent u ook voor horloges bij ons aan het juiste adres. We hebben verschillende merken zoals o.a. Citizen, Guess collection, Boccia, Garmin en M&M.

Graveren, reparaties en aanpassingen

Uw sieraden zijn u kostbaar. Zorg dat ze persoonlijk en in goede staat zijn. Wij kunnen ze voor u graveren, repareren en indien gewenst aanpassen!

Graveren
Graveren
U kunt bij ons uw sieraden laten graveren. Wij graveren o.a. ringen, armbanden, hangers, spaarpotjes, bestek enz. Sieraden die bij ons gekocht zijn worden gratis gegraveerd (m.u.v. speciale handgravures). Zo kunt u aan de achterkant van een bestekje de naam en geboortedatum laten graveren.

Trouwringen kunt u uiteraard ook bij ons laten graveren. Graveren kan in de binnenkant èn op de buitenkant van de ring. Met een speciale lasertechniek kan er bijv. een vingerafdruk of een sterrenbeeld in de ring worden gegraveerd. Het kan ook een woord zijn met een persoonlijke betekenis, een tekening, muzieknoten of…, in je eigen handschrift de "klassieke" gravering van trouwdatum en namen.
Reparaties
Reparaties
Voor al uw reparaties kunt u bij ons terecht. Wij kunnen uw montuur, sieraad, horloge en uw klok voor u repareren. Ook kunnen we van tevoren eerst een prijsopgave doen zodat u niet voor onaangename verassingen komt te staan.
Aanpassingen
Aanpassingen
Mocht u uitgekeken zijn op uw sieraad dan bestaat de mogelijkheid om dit te laten veranderen. Op die manier hebt u weer een totaal "nieuw" sieraad en blijft de herinnering toch bewaard.
Citizen
Jéh
Blush
Fjory
NOL
Zinzi

Service

Contact Info

Runstraat 10, 5374 AC, Schaijk
info@optiek-juwelier.nl
0486 - 46 1881  •  06 - 28 38 4129

Openingstijden

Dinsdag t/m donderdag 09.00 tot 18.00 uur
Vrijdag 09.00 tot 20.00 uur
Zaterdag 09.00 tot 16.00 uur
Maandag en zondag gesloten